Începerea tricotului patent 1x1 pe toate acele

Exerciţiu care cere completarea răspunsului

  
Introduceţi răspunsurile d-stră în spaţiile libere. După ce aţi introdus toate răspunsurile, executaţi clic pe butonul "Verifică".

   căruciorului      conducătorul de fir      consolidarea      corpul      deasupra      individuale      jos      jos în sus      micşorarea      nedeşirabil      patent 1x1      plasa de început      suplimentare      suportul      tubular      vergeaua   
După prima deplasare a cu lacăte împreună cu cuplat, se formează constituită din bucle pe acele în lucru. Pentru realizarea plasei de început, se recomandă tensiunii în fir.
Piepetenele de început se introduce de , până când orificiile pasetelor se situează plasei de început. Se introduce în orificiile pasetelor după care pieptenele cu vergeaua se lasă în până vergeaua se sprijină pe plasa de început. De pieptenului de început se agaţă pentru greutăţi, iar pe suportul de greutăţi se ataşează greutăţile .
După plasa de început se tricotează un spate-faţă pentru plasei de început şi realizarea unui început . În continuare se tricotează rânduri cu structura pe toate acele.